Review: isadora all day long

Jag köpte Isadora All Day Long Lash för den ska hålla hela dagen, ge en bra effekt, skonsam mot fransarna och viktigast man ska kunna ta bort den utan att man får "pandaögon" och det ska gå lätt och det är SANT!

Superlätt att ta bort vilket är sååå braaa. Mascara är alltid de jobbigaste att ta bort för mig på kvällen men inte nu längre! Den håller hela dagen precis som den lovar MEN det finns två minus. Det första är att jag inte gillar borsten jag tycker inte om såna där små eller vad man ska säga vill hellre ha en lite större men det är nog en vanesak jag venne och för det andra ger den inte så mycket volym och om man vill ha det skulle jag inte rekommendera den här, jag vill ju också ha så här volym men tänker förbi det för den är så LÄTT att ta bort och i slutändan sparar man massa tid på det. 

Betyg: 4/5


Frågor får svar

"Hur är det med ditt knä?"

- Jag har trott hela tiden att jag har haft inflammation i mitt knä men nej hos ortopeden för två veckor sedan berättade att jag hade brosk i de. Äter just nu två tabletter dagligen av Naproxen och ska bestämma mig om tre veckor om de hjälper eller inte. I torsdags när jag var hos sjukgymnasten fick jag också ett träningsschema med tre övningar och stretch två gånger per dag. Tar typ sammanlagt 40 minuter. Så jag tror det är på bättringsvägen ja. 

"Vart köpte du din pink kofta?"

- På Victorias Secret när jag och mamma var i London i början av september. 

"Vad har du från VS?"

- Jag har ju min kofta men också några body lotions, en body mist (är inte med på bilden men det är iallafall Pear Glacé och en body butter:


ny vinterjacka

Jackan köpte jag på Intersport igår, det börjar bli så himla kallt ute alltså. Fast det är ju ändå oktober på onsdag så borde man vara förvånad? Nä antagligen inte. Idag är det fredag JAAA. Idag var det skolfoto NEEEJ. Kände direkt att jag blev hur konstig som helst men det känns inte som att det kan bli värre än förra året... gash. I helgen har jag inga planer förutom att på lördag ska jag och Nellie på bio.